Logo

HOOGSPOOR is de partner voor het realiseren van verlichtingsprojecten.

HOOGSPOOR is de partner voor het realiseren van verlichtingsprojecten. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van design, functionaliteit en energiebeheer kunt u met al uw verlichtingsvraagstukken bij ons terecht. HOOGSPOOR heeft zeer ruime ervaring in diverse soorten projecten.

Klik voor meer informatie over de projecten welke wij hebben gerealiseerd.

HOOGSPOOR is de groothandel voor project- en designverlichting. Met bijna 200 merken bieden wij u een totaalpakket. Door de kennis die HOOGSPOOR over de afgelopen 50 jaar heeft verzameld kan HOOGSPOOR u daarnaast bijstaan in lichtadvies en projectbegeleiding.

Klik voor meer informatie over onze groothandel. Indien gewenst kunt u direct een OFFERTE aanvragen.

HOOGSPOOR Professional Light

HOOGSPOOR Professional Light is een projectverlichter uit Tilburg welke turnkey landelijk projecten realiseert. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons om de kennis en ervaring welke wij hebben op zowel decoratieve als technische verlichting. Daarnaast heeft HOOGSPOOR een eigen montagedienst. De afgelopen 50 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in onze branche. In onze SHOWROOM kunnen mensen licht beleven en de armaturen bekijken. Service en kwaliteit zijn de kernwaardes in onze dienstverlening.

Hoogspoor Professional Light maakt onderdeel uit van de Hoogspoor groep waarin naast HPL ook Hoogspoor Design Licht , Hoogspoor Elektro-Installaties en Hoogspoor Domotica zijn opgenomen. De verschillende bedrijfsonderdelen werken onafhankelijk van elkaar maar werken op verzoek van de klant samen aan projecten.