Hoogspoor project verlichting

HOOGSPOOR project verlichting is de partner welke u nodig heeft om u zakelijke verlichtingsproject op een hoger niveau te krijgen. We zijn creatief en hebben voor veel verschillende projecten geschikte oplossingen. Van kantoor verlichting, verlichting in het restaurant en bijvoorbeeld kerk  tot winkel verlichting, we hebben er allemaal ervaring mee.

HOOGSPOOR Professional Light

HOOGSPOOR project verlichting is een projectverlichter uit Tilburg welke turnkey landelijk projecten realiseert. Onze opdrachtgevers kiezen voor ons om de kennis en ervaring welke wij hebben op zowel decoratieve als technische verlichting. Daarnaast heeft HOOGSPOOR een eigen montagedienst.

Al meer dan 50 jaar!

De afgelopen 50 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in onze branche. In onze SHOWROOM kunnen mensen licht beleven en de armaturen bekijken. Service en kwaliteit zijn de kernwaardes in onze dienstverlening.

De HOOGSPOOR groep

Hoogspoor project verlichting maakt onderdeel uit van de Hoogspoor groep waarin naast HPL ook Hoogspoor Design Licht, Hoogspoor Elektro-Installaties en Hoogspoor Domotica zijn opgenomen. De verschillende bedrijfsonderdelen werken onafhankelijk van elkaar maar werken op verzoek van de klant samen aan projecten. 

Kijk op www.hoogspoorprofessionallight.nl voor meer informatie.