...

Groothandel

HOOGSPOOR is de groothandel voor project- en designverlichting. Met bijna 200 merken  bieden wij u een totaalpakket. Door de kennis die HOOGSPOOR over de afgelopen 50 jaar heeft verzameld kan HOOGSPOOR u daarnaast bijstaan in lichtadvies en projectbegeleiding.

We zijn gespecialiseerd in de design merken welke niet via de traditionele groothandel te verkrijgen zijn.  We zijn scherp van prijs en kunnen u vaak bijstaan om uw project tot een succes te maken.

Alternatieven

Doordat we zo een grote collectie aan verlichting vertegenwoordigen weten we ook goed wat er allemaal nog meer te koop is in de markt. Zo kunnen we u ook voorzien van een offerte welke gebaseerd is op alternatieven. We zoeken graag met u samen naar een oplossing voor uw verlichtingsproject welke uw past.

Offerte aanvraag.

Bent u installateur, ontwikkelaar of particulier welke weet welke armaturen u nodig heeft? Dan kunnen wij voor u een scherpe prijs maken. Klik HIER voor meer informatie over onze groothandel. Indien gewenst kunt u direct een OFFERTE aanvragen.