Projectaanvraag

Projectaanvraag te doen? Heeft u een scherpe prijs nodig? Staat uw model niet in de webshop? Of heeft u meer exemplaren nodig voor uw woning?

Bij HOOGSPOOR kunnen wij u voorzien van een scherpe prijs voor u projectaanvraag. Stuur dan e-mail naar info@HOOGSPOOR.nl of gebruik het contactformulier. Hoe meer informatie u verstrekt, hoe beter wij u kunnen adviseren.

Weet u nog niet wat u wilt of nodig heeft? Dan kunnen we u voorzien van een goed lichtplan. U kunt daarvoor meer informatie vinden op pagina lichtadvies.

Alternatieven

Ook als u budget het niet toereikend is. Bij HOOGSPOOR kunnen we kiezen uit meer dan 200 design verlichtingsmerken. We weten de producten te vinden welke een uitstekende prijs kwaliteits- verhouding hebben. Zo kunnen zonder te veel aan te passen aan uw lichtplan toch goede en mooie lampen aan u leveren.

Groothandel

HOOGSPOOR is door de grote collectie aan merken ook een uitstekende partner voor u als groothandel om aan u projectaanvraag te voldoen. De meer dan 200 design merken welke we vertegenwoordigen zijn veelal niet te verkrijgen bij de traditionele groothandel. HOOGSPOOR kan tegen goede condities deze merken en producten aan u leveren.