Extra diensten zijn opgenomen in de menukaart van HOOGSPOOR.

Licht is iets magisch en onmisbaar voor in uw woning. Hoogspoor laat u het licht beleven in de showroom en denkt graag met u mee over creatieve oplossingen om uw woning magisch in te richten met licht. 

Hoogspoor werkt met een menukaart waarop u vier verschillende mogelijkheden terug vindt. Afhankelijk van uw “lichtvraagstuk” kunt u in overleg met een van onze lichtadviseurs hier een keuze uit maken. 
Daarnaast leveren wij ook een aantal losse diensten.

Extra losse diensten:

Adviseur op locatie

Veel klanten hebben de behoefte om de situatie in het echt aan ons te laten zien en daar verschillende mogelijkheden te bespreken. Om het juiste gevoel te krijgen van de sfeer in uw woning kan een lichtadviseur van HOOGSPOOR bij u aan huis laten komen. Vaak erg nuttig en praktisch omdat het voor u meestal moeilijk is om precies uit te leggen wat u precies bedoelt met de sfeer van bepaalde plaatsen in uw woning.

Montage van armaturen

Als klant van HOOGSPOOR kunt u de bij ons gekochte verlichting door onze vakkundige monteurs laten installeren. Zij zijn gewend om met complexe lichtsystemen om te gaan en weten hoe zij de bedrading netjes moeten wegwerken.

Wij hebben een eigen montage dienst en maken dus geen gebruik van een extern installatie bureau. Ook voor kleine aanpassingen aan de installatie draaien wij onze hand niet voor om.

Zo heeft onze monteur een paar slimme montage technieken voor handen waardoor we vaak op een creatieve manier kabels en snoeren weten weg te werken of een lichtpunt bij te maken.

Dat komt door de ervaring van de monteur en het juist gereedschap wat de klus makkelijker maakt.

Montage inbouw boxen en plasterkits

Het monteren en stellen van de inbouw boxen en plasterkits ten behoeven van uw verlichtingsarmaturen is een precisie klus. De monteurs van HOOGSPOOR hebben hier ervaring mee en helpen u graag met deze werkzaamheden.

De inbouw boxen dienen te worden geplaatst in de ruwbouw fase. Ze dienen te worden gesteld voordat de vloeren worden gestort. De plasterkits worden gemonteerd voordat de stukadoor langs komt, deze kan uw wanden en plafonds vervolgens netjes en strak afwerken.  

Het blijft een specialisme waar we door ervaring handig in zijn geworden.

Aftekenen van armaturen inbouw

Het is belangrijk dat de lichtpunten in uw woning op de juiste plaatsen worden gecreëerd. Wanneer u uw armaturen heeft gekozen helpt HOOGSPOOR u graag met het bepalen van de juiste hoogtes en verdelingen in de ruimte. Deze maatvoeringen bepalen we aan de hand van de gekozen armaturen in combinatie met de ruimte waar deze worden geplaatst. De gene die het plan heeft gemaakt en met het vak begaan is, weet altijd beter waar zij mee bezig zijn.

Tekening in autocad met maatvoering

HOOGSPOOR kan voor u, de lichtpunten die bedacht zijn voor uw woning uittekenen in autocad. Het is belangrijk dat deze op de juiste plaatsen worden geplaatst. Aan de hand van de gekozen armaturen bepaald HOOGSPOOR de hoogtes en verdelingen in de ruimte voor u. 

U dient hiervoor wel een cad tekening aan te leveren.

Bouw begeleiding

HOOGSPOOR biedt ook bouwbegeleiding. Onze adviseurs spreken de taal van aannemers en elektriciens. Het aanleggen van de lichtinstallatie kan door de lichtadviseurs worden begeleid. Dat bespaart u een hoop tijd, stress, kosten en zorgen.

Nadat de adviseur samen met u in de bouw de lichtpunten heeft aangegeven, zorgt de adviseur als projectbegeleider voor de volgende zaken:

  • Het aangeven welke aansluitpunten en welk type aansluitingen voor de verlichting nodig zijn.
  • Het aangeven waar welke schakelpunten moeten komen.
  • Het aangeven welke types schakelaars of dimmers er moeten worden gebruikt.
  • Het doorgeven van alle relevante maatgegevens voor het plaatsen van de armaturen.

Op deze manier kunt u veel stress, verwarring, tijdverlies en extra kosten voorkomen.

Rythm-led-hanglamp-vibia

Levering in delen

Tijdens een bouw of verbouwingsproces zijn er in verschillende fases armaturen en/of accessoires nodig. Normaal leveren we alle verlichting in een keer.

HOOGSPOOR kan uw bestelling in delen uitleveren zodat u uw armaturen en/of accessoires binnen de juiste bouwfase in huis heeft. De vergoeding voor deze service is gering, daarover hoeft u zich geen zorgen te maken.

Levering aan huis

Het vervoeren van de vaak grote dozen met armaturen kan voor u lastig zijn. Ook komen veel van onze klanten niet uit de directe omgeving. Hoogspoor kan de armaturen op het door u gewenste tijdstip afleveren op de plaats van bestemming. Hierbij gaat het alleen om het afleveren van de gekochte goederen.